Stmkey
0

Er warmpjes bij zitten met uw eigen gashaard

Of het nu een warme winter of een koude winter is. Gashaarden zijn bij iedereen in trek. Niet alleen omdat je er zoveel warmte van krijgt, maar uiteraard ook omdat het een ontzettend mooie accessoire voor bij iemand thuis is. Veel huishoudens beschikken nu nog niet over haarden, maar bij het bouwen van nieuwe huizen wordt door de bouwers meestal al rekening gehouden met het eventuele aanleggen van een houtkachel of gashaard. Of het nu gaat om een inbouw, inzet, vrijstaande of hangende gaskachel, de meeste dealers hebben een ruim aanbod en helpen u uiteraard bij het maken van de juiste keuze.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een gashaard?

Gashaarden heb je in verschillende soorten en maten, maar ook zeker in verschillende merken. Natuurlijk is het een goede mogelijkheid om een goedkope gaskachel te kopen. Denk er dan alleen wel aan dat deze kwalitatief een stuk lager kan zijn. Wanneer u zelf niet veel verstand heeft van kachels, kunt u het best langs gaan bij een dealer van haarden. Deze zijn natuurlijk niet altijd volledig objectief, maar zullen u ongetwijfeld een advies geven. Op deze manier bent u verzekerd dat u kunt genieten van een gashaard die het best bij u past.

Moet ik die gashaard zelf installeren?

Er bestaan genoeg bedrijven waar u voor een redelijke prijs uw kachel kopen kunt. Bedenk goed voor u overgaat tot een aankoop dat u niet de specialist bent. De kachel zal dus ook nog op een deskundige manier geplaatst moeten worden. Het is dus verstandig om hier duidelijke afspraken over te maken met de dealer. Wanneer je dit niet doet zouden er onverhoopt kosten bij kunnen komen die je van te voren niet ingecalculeerd hebt. Ga dus niet over een nacht ijs bij het aanschaffen van uw gashaard!

 

http://www.haardenstore.nl/gashaarden