STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Een prachtig nieuwe tuin door de hovenier uit Veenendaal

Wij hebben laatst de hulp ingeschakeld van de hovenier uit Veenendaal om ons te helpen met een nieuw tuinontwerp en om de tuin aan te leggen. Sinds kort hebben we een nieuw huis gekocht met een tuintje erbij. Alleen de eigenaar hiervoor ons, heeft dat tuintje niet zo goed bijgehouden en het ziet er nu niet meer uit. Daarom wilde wij deze een make-over geven om daarna in de zomer van onze nieuwe tuin te kunnen genieten!

Een hovenier in de omgeving van Veenendaal zoeken die ons kon helpen

Omdat wij niet zo goed zijn met tuinen, gingen we op zoek naar een hovenier in de omgeving van Veenendaal die ons daar goed mee kon helpen. We wilden graag dat de hovenier onze tuin een nieuw ontwerp gaf en deze ook komt leggen met zijn medewerkers. Al snel hadden we via het internet een hoveniersbedrijf gevonden die in staat was om ons te helpen met de tuin. Het bedrijf heette Exalto Hoveniers en we konden daar de volgende dag meteen op gesprek. Op de dag van het gesprek gingen we praten met de eigenaar van het bedrijf en de specialist die gespecialiseerd was in het ontwerpen van tuinen. We lieten onze tuin zien qua foto’s en hadden de afmetingen meegenomen. Bovendien vertelde we ook onze wensen en behoefte. Na een paar uur had de ontwerp specialist een prachtig concept gemaakt en we werden er heel blij van. We gingen akkoord en we planden een datum in wanneer ze zouden beginnen met verbouwen.

Wat is het gaaf geworden!

Op de dag dat de verbouwing zou beginnen, hielpen wij gezellig mee en het ging sneller dan verwacht. Binnen twee dagen tijd hadden we de hele tuin omgebouwd en het was echt super geworden! Het had alles wat wij wilde in een tuin en meer. Van een mini veranda tot een mini keukentje waar we buiten konden koken. Het was echt gaaf geworden, dankzij Exalto Hoveniers!

Wilt u ook uw tuin laten ombouwen of wilt u hulp met onderhouden? Bekijk dan de website van Exalto Hovieniers via www.exaltohoveniers.nl.