STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Een houten picknicktafel

De beste picknicktafels zijn natuurlijk de tafels die van hout met de hand gemaakt worden. Door onze ambachtelijke techniek produceren we enkel tafels die van een uitstekend goede kwaliteit zijn. Ze zijn robuust, en ze zijn rustiek. Door de persoonlijke aandacht die ze krijgen tijdens het produceren, kunnen ze ook heel lang meegaan. Wat wij het belangrijkste vinden, is dat we continu werken naar een nieuw niveau van ambachtelijke, handgemaakte en duurzame picknicktafels. Wanneer je bij ons een tafel bestelt, weet je dat er op de hele wereld geen enkele picknicktafel is die exact hetzelfde is. Iedere tafel is weer anders, en wanneer wij ze aan het maken zijn voor klanten, passen we altijd wat persoonlijke touches toe in het ontwerp.

Houtenpicknicktafelkopen.nl

Een houten picknicktafel bij ons bestellen is zo geregeld, onze medewerkers gaan zo aan de slag om deze voor jou te maken. Het resultaat dat je van ons kan verwachten is een tafel die niet alleen ambachtelijk is, maar ook duurzaam, en van degelijke kwaliteit. Wij geloven niet in massaproductie, daarom maken we al onze tafels zelf met de hand van eikenhout en douglashout. Die zijn allebei zeer stevig en van goede kwaliteit. Vaak hebben ze een plankdikte van ongeveer 5 centimeter, en wegen de tafels rond de 150 tot 200kg. Je weet in ieder geval zeker dat ze niet zo snel gestolen worden als je ze buiten laat staan in de zomer. Iedere tafel die we produceren is weer opnieuw maatwerk, en dus ook uniek. Wanneer je bij ons bestelt, krijg je een product dat niemand anders heeft.

Maatwerk

Maatwerk is wat we doen. Ondanks het feit dat iedere tafel door ons met de hand gemaakt wordt, is het wel mogelijk om meerdere tafels tegelijk te maken. Wel het liefst in overleg, maar we doen het graag. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven, de horeca, particulieren en hoveniers. Bent je benieuwd naar onze best verkochte producten? Deze kan je vinden in onze webshop. Het is echter ook mogelijk om bij ons maatwerk tuinmeubelen te bestellen die speciaal voor jou ontworpen worden.