STM key
Image default
Offers

Een goede start van de dag met een green juice!

We zitten midden in de winter en het kan dus zorgen voor een welbekend winterdipje. Het kan voor komen dat je een dagje niet zo lekker voelt, maar het kan ook zijn dat de klachten van verkoudheid en griep langer aan blijven houden. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Dit zou bijvoorbeeld kunnen komen door slechte nachtrust, ongezonde voeding of als je een langere tijd stress ervaart. Om te zorgen dat jij je altijd zo goed mogelijk voelt hebben wij een kleine tip! Als jij er aan toe bent om je gezondheid een echte boost te geven is er nu green juice in het leven geroepen! Ben je benieuwd naar dit middeltje en de effecten ervan? Lees dan snel verder. 

Een explosie van voedingsstoffen
De green juice is een echte uitkomst als jij de dag graag goed begint. In de green juice zitten namelijk veel vitamine en mineralen als ijzer, magnesium en calcium. Maar naast die vitamine en mineralen krijg je door de green juice ook de volgende stoffen binnen, vezels, zink, vitamine a, vitamine B en vitamine D. De green juice stimuleert ook nog een je stofwisseling, vermindert je vermoeidheid en versterkt je immuunsysteem door de toevoeging van groenten, fruit, kruiden en algen. Ook om stress tegen te gaan in de green juice een uitkomst. Er zit namelijk een geluksstofje in die de stress tegen gaat. De green juice zorgt er als laatste ook nog voor de je bloedsuikerspiegel op peil blijft. 

De dagelijkse hoeveelheid
Er zijn veel aanbieders voor green juice op de markt, dat betekent dat er voor ieder wat wils is. Green juice wordt vaak aangeboden als kant en klare poeder in een grote pot. Deze poeder mix je vervolgens door bijvoorbeeld je smoothie of een glas water in de ochtend. Het excuus dat je te druk bent om gezond te eten is dus verleden tijd. De moeder is heel eenvoudig in te nemen en je hoeft je daardoor geen druk meer te maken dat je die dag niet genoeg vitamines hebt binnen gekregen. Voordat je besluit de green juice te gebruiken is het wel belangrijk om te vermelden dat de poeder een toevoeging is aan je dieet en geen maaltijdvervanger. 

https://superfoodies.nl/