STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Deze stukadoor uit Zaandam kan echt alles!

Ik heb een hele goede stukadoor uit Zaandam gevonden die echt elke klus aan kan! Ik had namelijk iemand nodig die voor mij de muren kon stucen voor een goede prijs. Maar het probleem was dat het materiaal van de muur eigenlijk niet goed tegen stucen kon, dat kregen we te horen van een andere stukadoor. Toch wilde ik een second opinion van iemand inschakelen om te kijken of dit echt ‘onmogelijk’ was want ik vind zelf gestucte muren erg mooi.

Een moeilijke opdracht voor de stukadoor uit Zaandam

Het was zeker een moeilijke opdracht die ik aan de stukadoor uit Zaandam gaf. Want de eerste stukadoor die ik had gesproken en ook langs is geweest, kon voor mij niet veel betekenen en adviseerde mij om verder te kijken voor andere opties. Maar ik wilde even kijken of het echt onmogelijk was om deze muren te stucen. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Dolleman Stucadoor terecht en daar kon ik makkelijk een afspraak inplannen. Nu was het hopen dat hij het wel voor mij kan regelen en dat het niet veel problemen zou opleveren.

Echte vakmensen zijn dit

De eerste afspraak die ik met de stukadoor had gemaakt, was om te kijken of de muren inderdaad geschikt waren om te stucen. Maar hij zei meteen dat het mogelijk was maar dat er inderdaad voorzichtig gewerkt moest worden. Dit vond ik geen probleem en heb meteen daar een offerte aangevraagd voor de klus. De kosten van hun waren niet zo erg duur, dus ik heb daarop een akkoord gegeven. Op de dag dat ze kwamen stucen waren ze heel professioneel bezig maar kon je ook gezellig met ze te kletsen. Na een paar afspraken zijn mijn muren mooi gestuct en ben ik erg blij met het eindresultaat.

Dolleman Stucadoors

Wilt u meer weten over alle diensten die Dolleman Stucadoors aanbiedt? Bekijk dan de website van Dolleman Stucadoors voor meer informatie over de diensten van Dolleman Stucadoors. Daar kunt u ook zien aan wat voor projecten zij al hebben gedaan en de contactgegevens vinden waarmee u ze kan bereiken.

Ben jij op zoek naar een stukadoor in Zaandam? Klik hier.