STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Design tv wandmeubel

Uw Spectral tv-wandmeubel is stijlvol, flexibel en duurzaam

Uw tv verdient een Spectral tv-wandmeubel. Niet alleen zijn de tv-wandmeubels van Spectral een toppunt van design en stijl, de tv-meubels  van Spectral zijn ook uitermate flexibel door hun modulaire opbouw. Daarnaast is elke module volledig configureerbaar in kleur en afwerking. Alle modules zijn  opgebouwd uit krasvaste materialen, zodat uw tv-meubel er ook na jaren nog strak uitziet. Spectral tv-wandmeubels zijn eenvoudig uitbreidbaar, zodat u makkelijk en snel nieuwe modules kunt toevoegen. De tv-wandmeubels van Spectral zijn dus stijlvol, flexibel en duurzaam. Wat wilt u nog meer?

Innovatieve techniek in uw Spectral tv-wandmeubel

Ook qua techniek valt er bij een tv-wandmeubel van Spectral veel te genieten. Want elk tv-wandmeubel heeft een makkelijk te benaderen en flexibel uit te breiden kabelgoot waarin elk randapparaat kan worden ingeklikt. Met deze eenvoudig aan te passen kabelgoot voorkomt u die slordige bedrading spaghetti die men gewoonlijk associeert met een televisie-installatie. De koppeling van de verschillende apparaten blijft inzichtelijk en helder, zodat u ook later snel en eenvoudig wijzigingen in uw televisie-installatie kunt aanbrengen, bijvoorbeeld bij vervanging van een randapparaat of bij uitbreiding met nieuwe randapparatuur.

Perfect beeld en superieur geluid vanuit uw tv-wandmeubel

Bij een hoogwaardige televisie-installatie hoort ook een perfecte geluidsinstallatie, met surround speakers, versterker en subwoofer. Tv-wandmeubels van Spectral bieden voldoende ruimte om een hele geluidsinstallatie onzichtbaar een plekje te geven. Belangrijk is dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van het geluid. Want de kast waarin de geluidsinstallatie wordt geplaatst is voorzien van een stoffen afdekking, zodat uw bezoekers zich zullen afvragen waar dat geweldige geluid vandaan komt. Uiteraard kunt u ook de kleur van de stoffen afdekking zelf bepalen. U kunt kiezen tussen carbon, grijs, zilver en zwart, maar kies vooral voor de superieure integratie van beeld en geluid in een tv-wandmeubel van Spectral.