STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

De mooiste houten blokhutten vind je bij..

Het begint eindelijk weer mooi weer te worden en het zonnetje breekt steeds vaker door. Des te meer reden om lekker buiten in de tuin te gaan zitten en te genieten van het heerlijke weer. De een kiest liever voor een lounge set midden in de zon, terwijl de ander juist liever de schaduw opzoekt. Ben jij zo iemand die liever gaat voor schaduw? Dan is het zeker een aanrader om een houten blokhut te laten plaatsen in je achtertuin. Zo kun je genieten van het mooie weer, maar je hebt toch beschutting voor de zon. Verbrand je snel of vind je de felle zon te warm? Dan is het ook heerlijk om lekker in de schaduw te zitten in je houten blokhut.

Richt hem in naar je eigen smaak

Een blokhut van hout is aan te passen naar je eigen smaak. De afmeting, het materiaal, de kleuren en ook andere eigenschappen kun je naar smaak uitkiezen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het hout te verven. Dit is uniek in Nederland en het aanbod reikt van kleine tuinhuisjes tot grote. Het aanbod kleuren is erg divers, je kunt kiezen voor een basiskleur zoals bruin, beige, donker bruin of zwart. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een trendy kleur zoals groen of rood. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige verf en een professioneel spuitproces. Hierdoor krijgt het een natuurlijk effect dat lang mooi blijft en jaren mee gaat.

Zelf aan de slag?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met houten, het schuren en het kleuren. Maar dan ben je erg veel tijd kwijt en dan is het nog maar afwachten of het resultaat mooi wordt. Wanneer je het uitbesteed aan een specialist hoef je je daar geen zorgen over te maken, dan wordt het resultaat gegarandeerd mooi.

https://www.woodandcolors.nl/shop/tuinverblijven/blokhutten/houten-blokhut/

Gerelateerde artikelen

Stijlvolle en effectieve vonkenschermen van topmerken

Aanbiedingen energieleveranciers kiezen

What is an oriental lamp?