STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

De hovenier uit Heerhugowaard staat tot uw dienst!

Bent u op zoek naar een hovenier uit de buurt van Heerhugowaard? Dan bent u bij De Noord-hollandse tuinman aan het juiste adres. Zij regelen alles voor uw tuin. Van ontwerp tot onderhoud, alles is mogelijk! Het doel van De Noord-hollandse tuinman is dat u zonder enige moeite kunt genieten van een mooie tuin in het zonnetje met een bakje thee of koffie.

De werkzaamheden van de hovenier uit Heerhugowaard

Bij de hovenier uit Heerhugowaard kunt u terecht voor al uw tuinwerkzaamheden. Ze doen daadwerkelijk alles! Tuinontwerp, tuinaanleg, onderhoud, reparatie, renovatie, noem het maar op! Het gezicht van het bedrijf is Gert-Jan Klercq. HIj heeft een grote passie voor tuinen en vind het belangrijk om levende tuinen te creëren. Een plekje bij uw huis waar u lekker kunt genieten van de buitenlucht en kunt ontspannen. Daarom zorgt hij ervoor dat alles in harmonie is, van dier tot plant. Dat is ook de reden waarom hij met verantwoord te werk gaat aan uw tuin. Zonder een plan, kom je nergens. Daarom bespreek hij eerst al zijn samen met de klant voordat hij echt aan het werk gaat. Omdat natuur voor hem belangrijk is, maak hij geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, of kunststof meststoffen. Hij gebruikt alleen natuurlijke spullen om een natuurlijke tuin te creëren.

Ervaring van mevrouw Van den Berg

‘Ik was helemaal klaar met mijn oude tuin. Het design was voor mij te ouderwets en ik vond het niet meer leuk om in de tuin te zitten. Maar dankzij de hulp van Gert-Jan, zit ik zomers lang heerlijk in de tuin met een glaasje water. Het ontwerp is een stuk moderner geworden en ik geniet van de vogeltjes die in mijn tuin verschijnen. Ook de kinderen hebben meer plezier in de tuin. Zonder de hulp van De Noord-hollandse Tuinman, had ik nooit zo’n mooie tuin gehad!

Zoek contact met hun op!

Wilt u ook een mooie nieuwe tuin laten aanleggen en ontwerpen? Of wilt u een onderhoudsbeurt voor uw tuin? Neem dan contact op via de website van De Noord-hollandse Tuinman voor meer informatie over Gert-Jan en over de diensten die hij kan leveren voor u!