Stmkey
0

De houten vloeren van Bax houthandel

Welke vloeren zijn het meest populair in Nederland? Houten vloeren natuurlijk! Wanneer we het hebben over een vloer die van hout is, dan komen er allerlei associaties bij kijken zoals warmte en gezelligheid. Dat komt doordat deze vloersoort de meest gezellige sfeer kan creëren binnen een kamer. Daarnaast zijn er ook een heleboel andere goede redenen om te kiezen voor de houten vloeren van Bax houthandel. Die redenen zullen we in dit stukje tekst gaan opnoemen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat jij, als lezer, aan het einde overtuigd bent van alle voordelen van houten vloeren, en er zelf ook eentje zou nemen.

Alle voordelen van houten vloeren

Er zijn dus een heleboel voordelen die gepaard komen met het laten plaatsen van houten vloeren in diverse kamers in de woning. De voornaamste hebben we natuurlijk al genoemd, een houten vloer ademt warmte, sfeer en gezelligheid uit. Het geeft een kamer net dat beetje extra om de gezelligheid te verhogen en het beste te halen uit het interieur. Veel mensen zouden hier echter bij opmerken, dat tegels ook erg leuk kunnen staan in een kamer. Daar hebben wij dit op de zeggen: tegels zijn gemaakt van koud steen, dat alle warmte uit een kamer zuigt, zowel letterlijk als figuurlijk. Ooit op tegels gestaan met blote voeten? Inderdaad, dat is ijskoud! Natuurlijk is een vloerverwarming altijd mogelijk, maar zoiets kost bakken met geld om te installeren én zorgt voor extra energiekosten! Helemaal niet goed voor het milieu dus. Tot slot zijn houten vloeren uitermate geschikt om snel en makkelijk schoon te maken. Gewoon een doekje met zeep erover en klaar! Bij tapijt is dat natuurlijk een heel ander verhaal.

Kies voor Bax houthandel

Overtuigd van hoe geweldig houten vloeren zijn? Wacht dan niet langer, en vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan, dan weet je meteen waar je aan toe bent met de kosten. Op onze website kan je alle mogelijke houtsoorten bekijken, en onze showroom geeft een real-life indruk van de vloer. Daar kunnen onze experts je meteen adviseren over welke houten vloer het beste in jouw kamer past.