Stmkey
0

De bloeiende tuin

Ook zin in een bloeiende tuin? Eigenlijk is de tijd van het jaar net voorbij. Dat betekent dat de echte bloesem eigenlijk alweer overal is verdwenen. Wat nou als je daar nog helemaal niet aan toe bent? Het kan zijn dat je de mooie bloemen in de tuin wel op prijs stelt en deze stiekem eigenlijk wel zou willen houden. Dat is heel begrijpelijk, maar helaas houden we de seizoenen niet tegen. Natuurlijk zijn er wel altijd leuke tips om de tuin zo bloeiend mogelijk te houden. Tegen moeder natuur doen we niets, maar creatief zijn kan geen kwaad. Ga voor meer informatie naar onze blogsite www.woning-en-interieur.nl

De tuin in bloei ’s winters

Hoe geef je de tuin weer fleur, want daar gaat het eigenlijk om. Natuurlijk kun je bezig gaan met nepbloemen en een aantal planten groeien en bloeien ook mooi in het najaar, toch is het ook goed om naar alternatieve te kijken. Denk bijvoorbeeld aan sfeerverlichting, lampionnen of decoratie. De kleur in de tuin hoeft niet altijd alleen van planten of bloemen te komen. Tegenwoordig zie je ook bijvoorbeeld vaak mooie foto’s afgedrukt op een muur. Of denk aan gezellige knusse hoekjes met misschien een vuurkorf of terrasverwarmer. Het zijn allemaal opties om de tuin veel gezelliger te maken dan dat hij nu is. Dat is ook wel nodig omdat de winter er weer aan komt. In de winter wordt er natuurlijk veel anders en zal het groen ook langzaam verdwijnen. Denk daarom bijvoorbeeld eens aan de tuin een beetje gezellig en misschien zelfs wel kerstproof te maken. Je kunt veel met lichtjes of lantaarns die je vervolgens weer leuk neerzet. Tegenwoordig worden er ook decoratiestukken in de tuin gezet. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, fleur die tuin eens op! Dan kun je volgend jaar zomer weer beginnen met de kleuren van de bloemen, die komen namelijk vanzelf wel eens een keertje terug.

Woning en interieur

Woning en interieur is een blog dat zich bezighoudt met alle tips en tricks die je maar kunt bedenken om de woning en tuin leuk te maken. Denk dan bijvoorbeeld in het bijzonder aan de aankleding van een huis of tuin. Hier kun je leuke tips krijgen en kun je ook verhaaltjes verwachten als van hier boven. Het is een leuk blog en zeker even een kijkje waard!