STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Cv-ketel aanschaffen

De tijd is aangebroken: uw cv-ketel moet vervangen worden. Er zijn tegenwoordig tientallen verschillende soorten en maten cv-ketels en daarom is het fijn als u wat kennis heeft voordat u op pad gaat om een nieuwe cv-ketel uit te zoeken. Door enige kennis te hebben  en te weten waar u op moet letten bespaard u een hoop tijd in de winkel en kunt u ook nog eens besparen op de kosten!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Door u goed voor te bereiden op uw winkel bezoek, kan uw cv-ketel specialist u snel van advies voorzien over een cv-ketel die in uw behoefte voorziet. Punten om over na te denken voor het komen van een cv-ketel zijn:

  • Wat voor soort cv-ketel wil ik?

◦   Vr-ketel

◦   Hr-ketel

◦   Hre-ketel

  • Het aantal mensen dat gebruik moet gaan maken van de cv-ketel. Hou hierbij rekening met mogelijke gezinsuitbreidingen in de toekomst.

  • De comfort waarde van uw toekomstige cv-ketel. Dit is het aantal liter warm water dat binnen een minuut verwerkt kan worden door uw cv-ketel

  • Het vermogen van uw cv-ketel. U kunt op internet overal formules vinden om dit snel uit te rekenen

Keuze gemaakt? Vraag offertes aan

Wanneer u een keuze hebt kunnen maken is het tijd om offertes aan te vragen. Door de kosten van uw keuze bij verschillende webshops of fysieke winkels op te vragen kunt u honderden euro’s besparen.

Heeft u een definitieve beslissing gemaakt? Ga dan naar de site; SAM Loodgieter Leiden plaatst uw cv-ketel, installeert de ketel volledig en doet daarnaast ook nog het onderhoud voor u tegen een scherpe prijs!