Stmkey
0

Cortina u4 fiets superieure fietsen van Hollandse makelij

Over het merk Cortina

Het Nederlandse fietsenmerk Cortina – dat tegen scherpe prijzen verkocht wordt door Premiumbikes – is opgericht in de jaren 1970. Cortina staat bekend vanwege zijn stoere, moderne en kwalitatief uitstekende fietsen. Oerdegelijke ijzeren paarden, die lang meegaan en waar je uitstekend mee voor de dag kunt komen. Verder onderscheidt Cortina zich van andere fietsenmerken door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die dit merk biedt. Voordelen genoeg dus, als je voor een Cortina-fiets kiest! Vanaf 2008 maakte het fietsenmerk Cortina een snelle ontwikkeling door. Het bedrijf bracht een standaardmodel moederfiets op de markt en lanceerde de transportfietsen van het type Cortina U4. Het merk staat sindsdien bekend als een van de snelstgroeiende fietsproducenten van Nederland. De afgelopen jaren is Cortina ook de internationale markt opgegaan en verkoopt nu fietsen in Nederland, België en sinds enige tijd ook Duitsland.

Diverse modellen Cortina U4: voor dames, heren en kinderen! De Cortina U4-serie is in Nederland en daarbuiten al jaren razend populair. En dat is niet voor niets. De transportfietsen van Cortina U4 zijn robuust, betrouwbaar en van traditioneel hoge kwaliteit. Het merk Cortina grijpt vaak terug naar vroegere modellen van degelijke opa- en omafietsen, en steekt die in een modern jasje door het gebruiken van de beste materialen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Voor vernieuwende modellen of revolutionaire nieuwe ontwerpen hoef je bij Cortina niet te zijn, want het merk volgt andere merken in de zoektocht naar bewezen kwaliteit. Maar zoek je een perfecte, uitstekend betaalbare fiets met een moderne uitstraling? Een fiets die gemaakt is van de beste materialen en sterk en betrouwbaar is? Dan zit je helemaal goed bij Cortina!

In de Cortina U4-serie bieden wij van Premiumbikes verscheidene modellen aan, zoals de Cortina u4 dames, de Cortina u4 heren, de elektrische variant Cortina E-u4 elektrisch en diverse mini Cortina u4-fietsen voor kinderen. Al onze Cortina-fietsen zijn ijzersterk en voorzien van ofwel een handrem ofwel een terugtraprem. En indien gewenst, onze meeste fietsen zijn daarvan voorzien, bestelt u een Cortina u4 heren of een Cortina u4 dames fiets met handremmen. Als u van nostalgie houdt, is een handremloze Cortina-fiets een optie. Als merk gaat Cortina zeker met de tijd mee, wat wel blijkt uit ons elektrische model: de Cortina E-u4 elektrisch. Deze elektrische fiets is niet alleen zeer comfortabel en sterk, maar ook nog eens scherp geprijsd! 

Koop nu jouw favoriete Cortina-fiets bij Premiumbikes.nl

Als u onze webshop bekijkt kunt u de precieze specificaties per Cortina-fiets inzien. Online kunt u eenvoudig en voordelig uw favoriete model bestellen. Wij leveren uw fiets binnen 48 uur en uiterst zorgvuldig op het door u gewenste adres af. Voordelig en 100% rijklaar! Dus graag tot ziens in de webshop van Premiumbikes, dé leverancier van goede én goedkope Cortina-fietsen!

https://www.premiumbikes.nl/nieuwe-collectie/cortina-u4-transportfiets/