Stmkey
0

Coole toys voor de hele familie

Bij ons ben je gewend om de beste en leukste aanraders te krijgen voor in en om het huis.

Vandaag nemen je mee op een kleine trip, we gaan de leukste toys en bordspelen met je doornemen. 

Althans, die van ons

Monopoly

Ja we weten het, dit is een klassieker. Iedereen heeft als kind weleens Monopoly gespeeld met het hele gezin. Dit is een onvergetelijke ervaring waarbij je de ware aard van je hele familie zit. Kleine meisjes die transformeren in Dagobert Duck… het kan allemaal met Monopoly. Het spel heeft onlangs een update gehad en is nu voorzien van nieuwe straten, aangepast aan 2017. Heb jij ‘m al in huis?

Vliegend speelgoed

2017 is ook het jaar van het vliegende speelgoed. RC toys zijn weer helemaal in en met name de drones maken een flinke opmars in het speelgoed assortiment. Eeerst was de drone louter weggelegd voor de rijke puber met een vader met een dikke portemonnee, maar nu kun je ook een drone kopen voor slechts een fractie van het geld wat je twee jaar geleden moest betalen. Voor 50 euro heb je tegenwoordig al een heel degelijke drone in huis. Kijk hier voor een overzichtje van de beste prijzen op dit moment.

Vr Bril

Als je kinderen hebt die van gamen houden maak je met een vr bril een hele goede beurt. Ze zijn misschien nog wat aan de prijzige kant, maar dit wordt echt de toekomst van het gamen. Met een vr bril kun je namelijk geheel zonder problemen je in een virtuele wereld wanen. Er is al een model dat geschikt is voor de Playstation 4 en de verwachting is dat ook Nintende en Xbox binnenkort een eigen VR lijn gaan uitbrengen. Een leuke game voor het hele gezin nodig, check dan zeker even de huidge spellen.