STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Cocktail catering

Cocktail catering

Laat je gasten genieten van een luxe en feestelijk drankje dat zij niet iedere dag drinken en maak van jouw evenement een echt feest met cocktail catering. Huur Bar Company in voor cocktail catering op jouw locatie.

Cocktail catering op jouw locatie

Bar Company beschikt over een assortiment van twintig cocktail bars in diverse stijlen en formaten. Door deze grote keuzemogelijkheid zit er altijd een bij die perfect aansluit op jouw wensen. Van neutraal effen zwart tot chic hoogglans wit en van stijlvol eikenhout met zwart staal tot industrieel en vintage. Onze mobiele cocktail bars zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie. Ze variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed en zijn volledig te personaliseren met je eigen logo. De cocktail bars worden altijd aangekleed met vazen verse citrusvruchten en kunnen worden voorzien van een COCKTAILS sign. Uiteraard worden de cocktails bij ons geserveerd in het glaswerk en garnering dat bij de cocktails hoort. Je hoeft nergens meer over na te denken. Overal is over nagedacht zodat je gasten de perfecte cocktailervaring beleven op jouw feestje.

Enthousiaste cocktailshakers achter de bar

Naast het huren van een cocktail bar, is er ook de mogelijkheid om er een van onze cocktailshakers bij in te huren. Deze kunnen iedere cocktail maken die je maar kunt verzinnen. Stuk voor stuk zijn het jonge, getrainde en enthousiaste cocktailshakers met gevoel voor smaak. Ook weten ze heel goed hoe ze er een feestje van kunnen maken. Zo krijgen je gasten niet alleen de lekkerste cocktails, maar worden ze ook nog geëntertaind. Heb je al een cocktailbar tot je beschikking? Onze cocktailshakers zijn ook los in te huren! Neem gerust contact met op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Blecks

Een kleine kamer inrichten

Aluminium kozijnen, natuurlijk!