STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Bouwhekken kopen

Beperk risico’s door bouwhekken van AIC

Om vandalisme en diefstal op de bouwplaats te voorkomen en om in de weg lopende voorbijgangers niet in gevaar te brengen, bewijzen bouwhekken doorgaans goede diensten. Door hun uitstraling zullen bouwhekken langslopende wandelaars afschrikken om dichterbij te komen en door de bouwhekken te voorzien van afdekschermen zullen aspirant vandalen minder snel op het idee komen om eens ‘lekker’ materialen of materieel te voorzien van graffiti of om kattenkwaad uit te halen. Ook zogenaamde gelegenheidsdieven, dieven die pas op het idee komen voor een diefstal wanneer ze met een concrete mogelijkheid worden geconfronteerd, zullen door toepassing van afdekschermen minder gauw hun kans schoon zien. Zo beperkt een combinatie van stevige bouwhekken, voorzien van afdekschermen, en goede sloten het aantal risico’s dat u loopt tijdens een bouwproject.

De mensen van AIC geven graag antwoord op al uw vragen over bouwhekken

Bent u geïnteresseerd in goede bouwhekken voor uw bouwterrein? Neem dan contact op met AIC, de Aannemers Inkoop Combinatie, uit Harderwijk. De AIC is sinds 1956 leverancier van materieel en materialen voor bouwplaatsinrichting door heel Nederland. AIC helpt u om uw bouwterrein te beveiligen met bouwhekken. Niet alleen door ze te leveren, maar ook door ze te transporteren naar uw bouwterrein en de bouwhekken daar te plaatsen. Bovendien kunt u de klantenservice van AIC vragen om advies over bijzondere situaties. Want de mensen van AIC, met al hun ervaring met beveiligingsproblematiek van bouwterreinen, willen u graag helpen.

Stel uw vragen via Facebook, mail of telefoon

Aarzel dus niet langer en neem contact op met AIC. U kunt contact opnemen via de Facebook-pagina van AIC, maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen naar 0341 – 41 33 41 of mailen naar info@aic.nl.

Gerelateerde artikelen

Stoffenmarkten van Stoffencircus in Nederland, België en Duitsland

Dekbed 140×200

Kerntrekbeveiliging