Stmkey
0

Bosplantsoen

Voor maatwerk bosplantsoen bent u bij Olaf Nijenkamp aan het juiste adres. Dit is dé groothandel in bomen en planten. Hier bent u verzekerd van kwalitatieve beplanting tegen een zeer scherpe prijs. U kunt ze zien als schakel tussen kwekers en professionals. Dankzij de grote voorraad wordt al uw bosplantsoen snel geleverd.

Voordelen bosplantsoen

Bosplantsoen is een verzamelnaam voor verschillende inheemse heesters. Het heeft een natuurlijke uitstraling en groeit redelijk snel. Ideaal dus indien u het als afscheiding wilt inzetten. Voor de aanleg van bosplantsoen worden kunnen ook uitheemse heersers heersers. Daarnaast biedt bosplantsoen beschutting aan vogels en vlinders en hebben ze niet veel onderhoud nodig.

Bomen

Naast een groot aanbod bosplantsoen kunt u bij Olaf Nijenkamp ook terecht voor bomen. Bent u op zoek naar bepaalde bomen voor een speciaal project? Kom gerust de mogelijkheden bekijken. Trends worden goed in de gaten gehouden zodat het aanbod altijd up-to-date is. Als groothandel is Olaf Nijenkamp gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten bomen.

Cash & Carry

In de showroom bieden ze alles wat hoveniers en tuincentra nodig hebben. Planten zijn per stuk gelabeld met een consumentenadviesprijs. Bent u hovenier, dan is het mogelijk om samen met uw klant de cash & carry bezoeken. Alle planten die u hier ziet kunt u samenstellen in een eigen beplantingsplan. Zowel online als fysiek zijn de bomen te bestellen. De cash & carry (groene showroom) is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 12.00 uur.

Waarom bestellen bij Olaf Nijenkamp?

  • 25 jaar vakkennis van planten en bomen
  • Ruim assortiment
  • Scherpe prijs
  • Snelle levering
  • Advies op maat
  • Strenge kwaliteitscontrole voor aflevering

Interesse?

Olaf Nijenkamp is uw betrouwbare boom leverancier. Heeft u vragen over de bomen of bosplantsoen of wilt u meer weten over de werkwijze? Neem gerust contact op of breng een bezoek aan de website van Olaf Nijenkamp.

https://www.stmkey.com/