STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Blecks

Blecks

Hallo allemaal! Vandaag ga ik het hebben over Blecks. Persoonlijk ben ik erg fan van dit bedrijf. Als ik kijk naar wat ze allemaal kunnen en het personeel, dan denk ik dat dit een geweldige partij is om zaken mee te doen. Veel leesplezier!

 

Wie is Blecks

Blecks is als eerste een merk van Van Hieren Metaal uit Barneveld. Dit groot moederbedrijf bestaat uit meerder labels. Voor maatwerk hebben zij Van Hierden Metaal. Daarnaast maken zij ook geweldige schoorsteenkappen. Hiervoor gebruiken zij het label De Schoorsteenkap Specialist. Als laatste maken zij geweldige stalen deuren. Hiervoor werken zij onder het label Blecks. Voor alle labels maken ze dus gebruik van hun expertise is staalproducties. Dus wie is Blecks? Een geweldige partij voor jouw stalen deuren! Als jong en dynamisch bedrijf heeft Blecks veel klanten. De mooiste stalen deuren vind je niet voor niks bij Blecks.

 

Voordelen Blecks

Nu je weet wie Blecks is, is het ook belangrijk om te weten waarom Blecks zo goed is. Doordat zij veel expertise in staalproducties hebben maken zij veel maatwerk deuren. Sterker nog. Alle stalen binnendeuren die Blecks maakt worden volledig op maat ontworpen geheel naar wens van de klant. Hierdoor hoeven zij zich niet aan standaard stalen systemen en oplossingen te houden. Dit zorgt ervoor dat tijdens de persoonlijke intakegesprekken er de mooiste ideeën en ontwerpen naar voren komen. Dit zijn ook de de grootste voordelen van Blecks. Volledig maatwerk, alles is mogelijk. Complete en persoonlijke aanpak, je wordt gehoord en voorzien in alles wat u nodig hebt. Twee belangrijke onderdelen om jouw stalen deuren helemaal jouw deuren te laten worden.

 

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk telefoongesprek wordt er een afspraak gemaakt om langs te komen. Hierdoor heb je persoonlijk contact en kan alles ook gelijk opgemeten worden. Tijdens dit gesprek gaan jullie alle wensen en dromen op papier zetten. Samen gaan jullie kijken welke mogelijkheden er zijn en wordt er een plan van aanpak gemaakt. Hierna krijg je een offerte en ontwerp thuisgestuurd. Als deze offerte en ontwerp beiden zijn goedgekeurd, wordt de stalen deur definitief ingemeten. Hierna gaat Blecks de deuren op maat produceren. De profielen worden op maat gezaagd, In elkaar gelast en de afwerking gemaakt. Op de overeengekomen datum komt een deskunidge monteur de deuren plaatsen. Ook komt dan het glaswerk erin. Hierna heeft u 10 jaar garantie op het staalwerk. Zo weet je zeker dat de stalen deuren goed zijn en lang mee gaan.

 

Hoe nu verder?

 

Nu je weet wie Blecks is, waarom zij zo goed zijn en hoe een stalen deur kopen bij hen in zijn werk gaat is het tijd voor het vervolg. De keuze maken. De beste keuze maak je door met meerdere bedrijven een afspraak in te plannen. Zo zijn er nog veel meer bedrijven die stalen deuren maken. Bel iedereen op, bekijk hun website en ga voor het bedrijf dat het beste bij je past. Veel plezier met de zoektocht en bedankt voor het lezen! Vergelijk je energie rekening

 

https://blecks.nl

Gerelateerde artikelen

Renovatietechnieken voor het rieten dak

De voordelen van zonnepanelen in een oogopslag

Aqua Vivenda: de hoogste kwaliteit spa’s