STM key
Image default
Shopping

Betrouwbaar internet in de horeca

Het gebruik van mobiele apparatuur in horecagelegenheden is niet meer weg te denken. Gasten willen bereikbaar zijn en horecamedewerkers moeten erop kunnen vertrouwen dat hun mobiele handhelds niet uitvallen door slecht internet. Voor veel locaties in de horeca is dat een uitdaging. Zeker als er op het bestaande netwerk verschillende systemen zijn aangesloten, zoals kassa’s, handhelds of een alarminstallatie. Think4 is specialist op het gebied van internet en wifi en biedt solide netwerkoplossingen voor de horeca.

Populaire horecalocaties moeten goed bereikbaar zijn door de grote aanloop van passanten, recreanten, maar ook voor bedrijven. Onderweg willen gasten terecht voor een kop koffie, lunch of diner. Tevens kunnen steeds meer accommodaties geboekt worden als officiële trouwlocatie en voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. En of het nu om particuliere of zakelijke gasten gaat, iedereen wil online bereikbaar zijn. Dat vraagt om een betrouwbare internetverbinding.  

Kassa moet altijd probleemloos werken

Stel dat het restaurant in het buitengebied ligt of omgeven is door een stalen constructie, dan kan het lastig zijn om goed en betrouwbaar internet te hebben. Daarbij komt dan vaak ook nog het kassasysteem dat is uitgerust met mobiele handhelds om bestellingen op te nemen. Dan is het risico dat een netwerk overbelast raakt, traag wordt of zelfs uitvalt groot. Zeker uitval is in de horeca een no-go, want dat betekent omzetverlies, dus kiezen steeds meer horecaondernemers voor de beste internet oplossing met betrouwbare wifi via Think4. 

Ieder zijn vak

Ook voor zakelijke bijeenkomsten moeten bezoekers kunnen vertrouwen op een perfect internetverbinding. Zo moet een presentatie of workshop vlekkeloos verlopen en dan mag het internet geen spelbreker zijn. De IT specialisten van Think4 weten feilloos wat een horecalocatie nodig heeft als het gaat om betrouwbaar internet, omdat er vooraf een meting wordt gedaan. Zo kan precies bepaald worden op welke plekken het internet optimaal moet werken. Zo heeft de horecaeigenaar geen omkijken naar zaken waar hij geen verstand van heeft en kan hij zich richten op zijn eigen service en hospitality. 

Optimaal internet is bijna vanzelfsprekend

Als horecazaak wil je naast de culinaire beleving ook dat de overige faciliteiten perfect geregeld zijn. Wifi in de horeca is tegenwoordig onmisbaar. Niet alleen voor gasten, maar ook de medewerkers zijn met hun handhelds afhankelijk van het draadloze internet. Er mogen geen blinde vlekken ontstaan, ook niet buiten op de terrassen of in de vergaderzalen. Overal waar gasten zich bevinden moet het internet gewoon goed werken. Daar zorgt Think4 voor. Met speciale meetapparatuur wordt de wifi ontvangst per ruimte gemeten. Op deze manier kan elke ruimte voorzien worden van de juiste internetfaciliteiten en dat is voor elke horecagelegenheid een geruststellende gedachte.

Geen klachten meer over het internet

Think4 zorgt voor een perfecte wifiverbinding in elke horecazaak. Wij ontwikkelen naast goed internet ook IT oplossingen voor restaurants, hotels en eventlocaties, zoals email met Office 365 Business , laptops, handhelds, printers en werken in de cloud. Zo ben je er als bedrijf van verzekerd dat al je email, bestellingen via de website en contacten veilig worden opgeslagen. Meer informatie over IT voor bedrijven vind je op onze website.

 

https://www.think4.nl/