Stmkey
0

Bescherming voor product tijdens verzenden

 

U bent van plan een pakket te gaan versturen naar iemand anders, maar vraagt zich af hoe je dit product het beste beschermt kan verzenden. Dit gaan wij u haarfijn uitleggen. Wij snappen dat uw (breekbare) product goed beschermt moet worden en deze niet in honderden stukken ontvangen kan worden. Door gebruik te maken van het juiste beschermingsmateriaal, kunt u er voor zorgen dat uw verzending precies zo aan komt zoals u het verstuurd heet. Hieronder leest u welke bescherming het beste is voor het verzenden van uw producten.

Luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie wordt gebruikt om uw pakket te beschermen tijdens de verzenden. Andere namen voor luchtkussenfolie zijn bubbeltjesplastic en noppenfolie. Deze folie is te gebruiken in bijvoorbeeld de doos, waar u uw product in verstuurt, en het vult de lege ruimte. Zo blijft het product dat u verstuurt, beschermt tegen vallen en stoten. Luchtkussenfolie is er in veel verschillende soorten en maten. De meest gebruikte, is de witte folie. Naast het opvullen van uw zending, kunt u luchtkussenfolie ook gebruiken voor het warm houden van de producten die u wilt versturen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen en planten die in de winter moeten worden verstuurd.

Schuimkorrels

Bent u op zoek naar ander opvulmateriaal? Dan zijn schuimkorrels misschien een goed alternatief. Schuimkorrels zijn korrels die u in uw doos aanbrengt en deze zorgen ook voor bescherming van uw product. Het nadeel van schuimkorrels is dat deze variant van opvulmateriaal, alleen echt goed werkt wanneer de doos – waarin u uw product verstuurt – volledig gevuld is met schuimkorrels. Bij luchtkussenfolie heeft u een stuk minder nodig, om ervoor te zorgen dat het product dat u verzendt niet beweegt en beschadigt. Wanneer uw product zeer breekbaar is, kunt u beter schuimkorrels gebruiken.

 

Voor al uw opvulmateriaal kunt u terecht bij Verpakking Voordeel. Wanneer u voor 16:00 besteld, ontvangt u uw bestelling de volgende dag nog!