Stmkey
0

Bedrijfsbeveiliging met een draadloos alarmsysteem

Bedrijfsbeveiliging dat moet u doen met de draadloze alarmsystemen. Bekabelde alarmsystemen hebben natuurlijk een veiliger gevoel voor sommige mensen, wat goed te begrijpen is. Met de oplopende bedrijfsinbraken is er echter geen andere optie dan praktische (draadloze) alarmsystemen te vergelijken en een afgestemde aan te schaffen. De bekabelde systemen hebben van origine effect, maar dit is al tijden niet meer praktisch. Met eend draadloos alarmsysteem weet u zeker dat u hem gemakkelijk kan bedienen en u altijd overzicht heeft over uw beveiliging. Wilt u inzicht in hoe zo’n draadloos alarmsysteem nou werkt en wat de voordelen zijn? Kijk eens naar de Jablotron Oasis, een unicum binnen beveiligingssystemen!

Bedrijfsinbraken lopen de pan uit

Het aantal inbraken in bedrijfspanden is in Nederland over de laatste jaren verdubbeld. De reden dat de inbraken zijn verschoven van huishoudens naar bedrijven, is omdat mensen inmiddels goede beveiliging in de vorm van een alarmsysteem hebben bij hun woningen. Bedrijfspanden hebben doorgaans slechts camerabewaking die regelmatig behoorlijk verouderd zijn. Criminelen zijn inmiddels bekend met deze beveiligingssystemen en deze weten ze dan ook gemakkelijk te omzeilen. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf geen risico op inbraak meer loopt, dient u een draadloos alarmsysteem aan te schaffen.

Draadloze alarmsystemen – Jablotron Oasis

Draadloze alarmsystemen zoals de Jablotron Oasis zijn aangesloten op een netwerk en vormen dus zonder het aanleggen van vervelende kabels één beveiligingssysteem. U kan natuurlijk huiverig zijn dat deze kabels onmisbaar zijn en u wat zekerheid, en dus veiligheid, verliest door te kiezen voor draadloze alarmen. Ik kan u echter verzekeren dat de ontwikkeling van alarmsystemen zo ver gevorderd is, dat u zeker kan zijn van een constant werkende beveiliging. Het aanschaffen van een draadloos alarmsysteem komt echter met zeer veel voordelen zoals bediening met een app, laptop of SMS service. Ook zijn deze draadloze systemen zoals de Jablotron Oasis aan te sluiten op andere bedrijfsbeveiliging. Zodoende is een draadloos alarmsysteem de veiligste optie om een bedrijfsinbraak bij uw pand te voorkomen. Schaf nu direct Jablotron Oasis aan!

 

https://arendbeveiliging.nl/