STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Aqua Vivenda – Trends binnen privé zwembaden

 

In de luxe wereld van privé zwembad zijn dit jaar een aantal belangrijke trends op te merken. Het is altijd verstandig om bij de aanschaf van een zwembad of het bezit van een zwembad in het algemeen, de trends enigszins te volgen. U kunt met het volgen van trends nieuwe inspiratie vinden om uw zwembad nóg beter te maken.

Materiaalkeuze

Wat betreft materiaalkeuze, zijn de mogelijkheden tegenwoordig bijna eindeloos. Het is mogelijk om het zwembad als één geheel te laten ogen door het gebruik van een materiaal in het hele zwembad. Een dynamisch design is mogelijk door bijvoorbeeld verschillende soorten natuursteen toe te passen. Binnen het aanschaffen of het aanpassen van uw zwembad, is het verzamelen van informatie over de materiaalkeuze erg belangrijk.

Beweegbare bodem

Dé trend op dit moment draait om een beweegbare bodem binnen het zwembad. Met een beweegbare bodem, kunt u het zwembad bijvoorbeeld gemakkelijk in een terras omtoveren. Met het gebruiken van deze trend, gaat u beter om met de ruimte van uw tuin. Bij het implementeren van een beweegbare bodem, is uw creativiteit de enige beperking.

Een strak design

Binnen een privé zwembad is een strak design erg modern. Vaak wordt voor een witte steen gekozen met lage randen, rondom het zwembad. Ook met donkere kleuren natuursteen, wordt vaak een zwembad vormgegeven. De onderkant van het zwembad wordt vaak volledig wit gemaakt, om het water extra helder te laten ogen. Een zwembad met een strak design is werkelijk een lust voor het oog.

Binnen privé zwembaden vinden dus allerlei trends plaats. Ten eerste is de materiaalkeuze van groot belang binnen uw zwembad en wordt deze beslissing steeds belangrijker. Ook het toepassen van een beweegbare bodem is een grote trend. Met een beweegbare bodem, maakt u heel efficiënt gebruik van de ruimte binnen uw tuin. Het is ten slotte goed mogelijk om een ouder zwembad om te toveren in een modern zwembad, door een strak design. Aqua Vivenda is een organisatie die dit alles voor u uit kan voeren. Voor Aqua Vivenda is het ook mogelijk om (zwem)spa’s, zwembaden, een buitensauna of douche te leveren. U kunt altijd contact opnemen met Aqua Vivenda om de mogelijkheden te bespreken.