STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Aqua Vivenda: de hoogste kwaliteit spa’s

 

Met het uitgangspunt ‘het pure genieten’ te volmaken startte René Vellekoop in het jaar 2000 Aqua Vivenda. Hij besloot om spa’s te gaan importeren vanuit Canada. Sinds 2000 is er veel veranderd in de kwaliteit van spa’s en andere wellness producten. De producten die tegenwoordig door Aqua Vivenda verkocht worden hebben unieke productattributen. De eigenschappen die erop zitten zoals een Ozonmix systeem, vloeibare geurstof voor aromatherapie en filtersystemen maakt het product meer dan een mooi uiterlijk, het is een werkelijke belevenis geworden. Daarnaast krijgt u perfecte service, onderhoud en garantie. Dit alles maakt het begrijpelijk dat er vele liefhebbers zijn voor de wellness producten van Aqua vivenda.

De producten van Aqua vivenda

Aqua Vivenda biedt diverse producten aan, voor de wellness liefhebber is Aqua Vivenda de beste keuze. De producten zijn van hoge kwaliteit, worden vakkundig bij u geïnstalleerd en u krijgt regelmatig een onderhoudsbeurt. Aqua Vivenda biedt de volgende producten aan: zwemspa’s, spa’s, zwembaden, buitensauna’s en douches. Wellness producten zijn maatwerk en daarom is het belangrijk dat er een afspraak wordt gemaakt om uw wensen in kaart te brengen.

Zwemspa’s en spa’s

Zwemspa’s en spa’s komen in alle soorten en maten. Een goed advies is de leidraad voor het beste wellness product. In een oriënterend gesprek komen al uw behoeften aan bod waarmee de perfecte zwemspa of spa kan worden gemaakt.

Zwembaden, buitensauna’s en douches

De zwembaden van Aqua Vivenda komen uit Frankrijk. Deze zijn uniek door haar unieke filtersysteem en een watergekoelde pomp. Voor een advies op maat voor de wellness producten van Aqua Vivenda hoeft u alleen een afspraak te maken en dan kijkt Aqua Vivenda samen met u naar de mogelijkheden.

Wilt u ook graag genieten van wellness? Neem dan contact op met Aqua Vivenda.