STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Antieke schouwen

Er zijn heel veel verschillende soorten schouwen. Je hebt bijvoorbeeld gietijzeren schouwen. Maar je hebt ook schouwen die antiek zijn. Heel veel mensen denken bij antiek aan schouwen die oud zijn, maar dat is het helemaal niet. Je hebt antieke schouwen die nieuw zijn, maar toch de antieke opmaak hebben. Deze schouwen worden steeds vaker verkocht. Het voordeel hiervan is dat je deze bij de meeste handelaren helemaal kunt samenstellen. Je kunt dus zelf kiezen of deze schouw moet branden op gas of op bijvoorbeeld het bekende hout. Je kunt ook de kleuren helemaal aanpassen naar jouw smaak. Kortom er is keuze genoeg wat betreft schouwen.

Wat is het voordeel van antieke schouwen?

Je kunt antieke schouwen helemaal maken zoals jij het maar wilt. Je kunt dus kijken wat bij jouw inrichting past en dat kun je helemaal aanpassen bij de schouwen. Echter kun je niet alleen de antiek schouw aanpassen, maar je kunt ook de schouwen aanpassen, die niet antiek zijn. Je kunt het dus helemaal laten integreren in je huis. Het staat veel mooier als je bijvoorbeeld een schouw in je huis hebt die past bij je inrichting.

Waarom zou je kiezen voor een schouw?

Een grote schouw in je woonkamer zorgt echt voor sfeer. Het zorgt helemaal voor sfeer als het koud is buiten, en het vuur mooi staat te branden in de huiskamer. Echter is de huiskamer niet de enigste plaats waar je schouwen kunt plaatsen. Steeds vaker zie je ook dat mensen schouwen laten plaatsen in bijvoorbeeld serres. Dit kan ook heel mooi zijn! Hier is het helemaal van toepassing omdat dit vaak is aangebouwd en hier toch ergens vandaan warmte moet komen, dit kan het beste door hier bijvoorbeeld een schouw in te zetten. Als je inrichting ook antiek is, is het zeker zo mooi als je ook een schouw hebt die ook antiek is.

http://www.haardenstore.nl/