STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

Aluminium schuifpui licht in gewicht

Hét grote pluspunt van een aluminium schuifpui (klik hier voor aluminium schuifpuien)? Aluminium is een ijzersterk materiaal en heeft een ‘vederlichte’ bediening. Een aluminium schuifpui is lichter te bedienen dan een schuifpui van hout of kunststof. Een aluminium schuifpui is uitermate geschikt voor het toepassen bij moderne woningbouw. Wanneer u een extra grote doorgang naar uw tuin wenst, kunt u bij een aluminium schuifpui kiezen voor een indeling in drie delen, met een schuifmogelijkheid van twee delen. Dit kan bijvoorbeeld bij hout en kunststof niet.

Een aluminium schuifpui voor dat extra binnen-buiten contact

Een schuifpui geeft u natuurlijk het contact met buiten waar u naar op zoek bent. Met name bij slechter of kouder weer. Toch dat contact  met die prachtige achtertuin houden. Ook al zit u binnen, u kunt lekker genieten van alles wat in de tuin gebeurt.
Een aluminium schuifpui zorgt ook voor meer licht in uw woning. Ongeacht de ligging van uw huis. Een schuifpui is ook een goed betaalbare en duurzame verbetering aan uw woning. Het levert u direct een meerwaarde op, op de langere termijn. Naast al het genot dat u per direct zult ervaren.

Aluminium schuifpui versus aluminium deuren

Een aluminium schuifpui is het meest voor de hand liggend wanneer u contact met buiten bovenaan uw verlanglijstje heeft staan. Al kan eenzelfde effect ook prima bereikt worden met openslaande deuren van Aluminium. Toch is het contact met buiten dan wat beperkter door de vele verbindingen die een deur nodig heeft, laat staan twee deuren. Daarbij nemen deuren meer ruimte in beslag. Een aluminium schuifpui kan elke onverwachte windvlaag hebben. Deuren kunnen al snel dichtslaan waarbij het glas kan breken. Wat natuurlijk een hoogst gevaarlijke situatie kan opleveren.

Wilt u een aluminium schuifpui in kleur?

Nog een prettige bijkomstigheid van een aluminium schuifpui. U denkt misschien dat Aluminium niet zo veelzijdig is als een houten of kunststof schuifpui. Maar niets is (gelukkig) minder waar. Want niet alleen een houten of kunststof schuifpuien zijn in een kleur beschikbaar, ook een aluminium schuifpui. Bij Schipper Ede Schuifpuien en Kozijnen stelt u uw schuifpui van Aluminium geheel naar eigen wens samen. U kunt zelfs kiezen uit vrijwel elke RAL-kleur en veel verschillende types.

Veilig gevoel: een aluminium schuifpui van Schipper Ede

Een aluminium schuifpui aangeschaft bij Schipper Ede Schuifpuien en Kozijnen is altijd voorzien van de juiste keurmerk en certificaten.

 

Gerelateerde artikelen

Welke voedselthermometer

Satijnen kussensloop

Uw schoorsteen tijdig laten reinigen