STM key
Image default
Offers

5 redenen om te kiezen voor Usenet

Downloaden via websites die Torrentbestanden aanbieden is al heel lang erg populair. Echter is het illegaal en er staan hoge boetes op het plaatsen en downloaden van deze bestanden. Wil jij graag bestanden downloaden waar geen copyright op rust? Of wil jij graag discussiëren over allerlei verschillende onderwerpen? Het kan allemaal op het Usenet. Lees dan snel deze blog over het Usenet en kom erachter of het iets voor jou is!

  1. Legaal

Op veel websites waar Torrentbestanden worden aangeboden staan bestanden waar auteursrecht op rust. Auteursrecht houdt in dat de maker van het werk als enige het recht heeft om het bestand openbaar te maken en mogelijk te kopiëren. Vandaar dat het ook verboden is om het werk van iemand anders te downloaden of te uploaden. Op het plaatsen en downloaden van deze bestanden staan hoge boetes. Op het Usenet staat vrijwel alleen maar eigengemaakt werk wat betekent dat dit altijd geplaatst en gedownload mag worden.

  1. Veilig

Betrouwbare Usenetproviders bieden SSL-verbindingen aan. Dit is een encryptie die er voor zorgt dat anderen niet kunnen zien wat jij allemaal uitspookt op het Usenet, zelfs je internetprovider niet! Dat betekent dat je op het Usenet volledig anoniem bent. 

  1. Een breed assortiment

Op het Usenet is over bijna elk onderwerp wel iets te vinden. Naast video’s, teksten, films of muziek zijn er ook fora te vinden waar fanatiek gediscussieerd kan worden over zeer uiteenlopende onderwerpen. 

  1. Downloaden in plaats van streamen

Het Usenet is erg populair. Als je op bijvoorbeeld vakantie bent en last hebt slecht of instabiel internet dan kan het gebruik van streamingdiensten als Netflix erg storend zijn. Het beeld hapert of het geluid en beeld lopen niet meer synchroon. Met gedownloade bestanden heb je dit probleem niet en kun je met je gedownloade film of serie in goede kwaliteit bekijken op je telefoon, laptop of tablet.

  1. Veel keuze aan Usenetproviders

Wil jij ook gebruik maken van Usenet? Er zijn verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor een Usenetabonnement. Wij kunnen ViperNews aan je aanbevelen. Ze hebben veel verschillende pakketten en bieden diensten van hoge kwaliteit aan. Ook staat jouw privacy en veiligheid op nummer één. Daarom bieden zij een gratis, beveiligde SSL en TLS codering aan bij al hun pakketten. Als je meer over Usenet wilt weten of een aankoop overweegt, kijk dan even op hun site.

 

https://www.vipernews.com/nl/