STM key
Image default
Shopping

20ft container kopen, de container die veel opslag biedt

De 20ft container kopen is ideaal wanneer u veel extra opslagruimte nodig hebt. De 20ft container is een ruime container die vaak gebruikt wordt bij zeecontainers. Deze zeecontainers worden weer gebruikt voor het transport op de grote schepen die overzees gaan. Dus als u u afvraagt hoe groot zo’n 20ft container nou is moet u naar die containers kijken. Nu zien de zeecontainers er niet heel verzorgd uit, dus heeft zelfbouwcontainer een 20 ft container aan haar assortiment toegevoegd. Echter ziet deze 20ft container eruit als een normale container. Dit geeft u de mogelijkheid de 20ft container kopen en voor meerdere doeleinde te gebruiken.

 

De 20ft container van zelfbouwcontainer

 

De 20ft zelfbouwcontainer is een moderne 20ft container. Dit maakt het mogelijk de container voor meerder doeleinde te gebruiken en maakt de 20ft container ook mogelijk om als tuindecoratie te gebruiken. De 20ft container van zelfbouwcontainer is alle RAL-kleuren beschikbaar. Dit maakt de container nog moderner en stijlvol. Verder is de container demontabel, op die manier is de container makkelijk op te zetten. De container wordt in 6 losse panelen geleverd. Daarna moet u hem zelf op zetten, op aanvraag kan er geholpen worden. Doordat de 20ft opslagcontainer in losse panelen wordt geleverd kan deze makkelijk moeilijke plekken bereiken.

 

Waar bestaan deze containers uit?

 

De containers bestaan allemaal uit 6 panelen. Een vloer, 4 zijpanelen en natuurlijk een dak. Doordat deze containers allemaal demontabel zijn, is dit makkelijk uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. In 10 minuten kan namelijk al 1 container in elkaar worden gezet door 2 mensen. Moet de 20ft container of andere opslagcontainer op een moeilijke plek worden gezet? Maak je dan geen zorgen. De panelen zijn makkelijk te verplaatsen en dus ook op moeilijke plekken bereikbaar! Wilt u de 20ft opslagcontainer met zijdeuren? Dan is dit ook mogelijk. De containers zijn allemaal waterdicht en zijn voorzien van luchtgaten. De luchtgaten zorgen ervoor dat er geen vocht ontstaat binnen in de container en uw spullen heel blijven zoals ze de materiaalcontainer in gingen! Naast dat er zekerheid is op een goede en veilige binnenkant, krijgen de klanten ook nog een jaar lang gratis anti-roest garantie!

 

Waarvoor kunt u de 20ft container gebruiken?

 

U kunt de 20ft container perfect gebruiken als een groot tuinhuis. De 20ft materiaalcontainer van zelfbouwcontainer kan aangepast worden op maat door een samenwerking met de producent. Op deze manier kunt u wanden weglaten om de 20ft container naar wens te maken. Met de 20ft opslagcontainer kunt u een mooi tuinhuis creëren, doordat de 20ft container veel ruimte biedt kunt u veel kwijt in uw tuinhuis. Denk aan een lounge set met bar. Of een barbecue met een mooie stijlvolle tafel met stoelen. De 20ft container kan dus zorgen voor een stijlvol tuinhuis. Door de kleuren die gekozen kunnen worden kan de container ook perfect aangepast worden aan de omgeving. Op die manier valt de container mooi over in de omgeving.

 

20ft container dimensions.

 

De 20ft container dimensions, of te wel afmetingen, zijn 6 meter lang, 2 meter hoog en 2,59 meter hoog. Kortom de 20 ft materiaalcontainer biedt veel ruimte. Daarom moet u bij aankoop wel goed kijken of het mogelijk is de 20ft container op de gewenste plek te plaatsen. Wilt u de 20ft container als tuinhuis gebruiken, moet u dus wel een ruime tuin hebben. Heeft u die niet? Dan is dat geen probleem. Zelfbouwcontainer biedt containers in verschillende en kleinere afmetingen.

 

De 20ft container ideaal voor opslag.

 

De 20ft container is echter wel ideaal als opslagruimte voor bedrijven. De container is voorzien van een goede luchtcirculatie door luchtruimtes onder en boven in de container. Dit zorgt ervoor dat er geen druppels van het dak vallen bij vochtigheid. Dit houdt in dat u alles op kunt slaan in de materiaalcontainers zonder angst dat de spullen kunnen beschadigen. De container biedt verder veel ruimte. Ook maakt zelfbouwcontainer het mogelijk om stellingen voor in de container te leveren. Hierdoor creëert u makkelijk opslagboxen. Verder biedt Zelfbouwcontainer de 20ft container met zijdeuren aan. Dit maakt het mogelijk makkelijker voor de plaatsing van uw 20ft container. Doordat u nu de zijkant kan gebruiken als entree past de 20ft container in vele situaties. De 20ft opslagcontainer, van zelfbouwcontainer, is dus ideaal voor bedrijven die extra opslagruimte zoeken!

 

20ft container zonder vergunning

 

Het klopt inderdaad dat alle containers van Zelfbouwcontainer vergunning vrij zijn. Dus mocht u dit op uw eigen terrein willen zetten, dan kan dit zonder vergunning. Als de container buiten uw eigen terrein gezet gaat worden, is het handig om eerst te kijken of dit wel toegestaan is. Natuurlijk is Zelfbouwcontainer hier niet verantwoordelijk voor. Dus mocht u het niet zeker weten, neem dan contact op met uw gemeente en wellicht met Zelfbouwcontainer.

 

Interesse in een 20ft container kopen?

 

Heeft u interesse of nog vragen? Neem gerust contact op via 085-0685590 of via info@zelfbouwcontainer.nl . Eerst de container bekijken? Maak een telefonische afspraak en we verwelkomen u graag op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. Bestel nu of vraag uw offerte aan!