Stmkey
0

Waterdichte LED trafo’s

Wie ledverlichting gebruikt, heeft dikwijls trafo’s nodig. Sommige ledverlichting werkt op 230 Volt, maar het kan ook anders. Waterdichte LED trafo’s zijn daarom een goede uitvinding. Buitenverlichting die op 12 Volt werkt heeft dikwijls een trafo nodig. Zonder trafo heb je namelijk niet de juiste spanning om je leds te laten werken en loop je het risico op doorgebrande zekeringen. Waterdichte LED trafo’s bieden daarom de oplossing aan voor vele problemen.

Waterdichte LED trafo’s zijn een verantwoorde keuze

Leds worden steeds vaker buiten gebruikt. Dit houdt in dat we dan ook trafo’s nodig hebben die we buiten kunnen gebruiken. De transformatoren moeten daar wel tegen bestand zijn, want ze kunnen niet allemaal buiten gebruikt worden. Soms is het mogelijk om een trafo binnen te zetten en hem zo afschermen tegen een mogelijke regenbui. Er zijn momenten waarop dat helemaal uit ten boze is. Verlengdraden kunnen wel helpen, maar handig is anders. Op bepaalde momenten komt de veiligheid nodeloos in gevaar. Al was het maar omdat je over zo’n snoer kunt struikelen, en dat kan de bedoeling niet zijn. Natuurlijk ben jij altijd voorzichtig, maar toch kan het gebeuren dat je hierdoor een ongeval krijgt. Daarom is het goed dat er Waterdichte LED trafo’s bestaan die geschikt zijn voor buitengebruik. Dat is een reden om te kiezen voor de waterdichte LED trafo’s. Je kunt immers beter zeker zijn dat de trafo regenbestendig is. Nederland staat immers bekend als een regenland bij uitstek en daarom moet je zeker risico’s tot een minimum beperken.

Waterdichte LED trafo’s kunnen niet gedimd worden.

De waterdichte LED trafo’s van Leds-Depot moet je gewoon hebben wanneer je een trafo zoekt voor ledverlichting die je buiten moet kunnen gebruiken. Je moet er wel aan denken dat je deze modellen niet kunt dimmen. Wanneer je je verlichting koopt en die een trafo nodig heeft, moet je hieraan denken.

Verschillen in Watt

Waterdichte LED trafo’s zijn bestand tegen diverse wattages, maar je moet er wel mee rekening houden dat dit bij elke trafo anders kan uitdraaien. Het wattage van de verlichting moet geschikt zijn voor de trafo en omgekeerd. Iedere trafo heeft namelijk een maximaal wattage, en wanneer je daar geen rekening mee houdt, is dat een recept voor problemen. Waterdichte LED trafo’s werden daarom ontwikkeld voor verschillende wattages: 15 Watt, 30 Watt, 120 Watt en 200 Watt. Sommige problemen kunnen opgelost worden door meer dan een trafo te gebruiken. Bij het aankopen van je ledverlichting en je waterdichte LED trafo’s moet je met deze factoren rekening houden.

https://www.leds-depot.be/trafo