Stmkey
0

Wat een goede webshop die A12 Toys!

Zonder A12 Toys, had ik nu niet voor een goede prijs een leuk cadeau kunnen kopen. Mijn zoontje was bijna jarig en ik zat te bedenken wat we heb zouden geven dit jaar. Hij had wel een verlanglijstje gemaakt, maar daar stonden allemaal best wel dure producten op die we niet zomaar even konden betalen. Met het handen in het haar keken mijn vrouw en ik elkaar aan wat we nu moesten doen. Want geen cadeau kopen was ook geen optie.

Een cadeau kopen voor mijn zoon via A12 Toys

We moesten dus een cadeau kopen voor mijn zoon bij een winkel, zoals A12 Toys, die voor een redelijke prijs producten verkocht. Eerst ben ik natuurlijk het hele verlanglijstje afgegaan wat hij precies wilde hebben voor zijn verjaardag. Vooral computerspellen waren bij hem erg hoog op het lijstje, maar die konden we echt niet aan hem geven. Dat was echt veel te duur voor ons gegrepen. Er stond nog wel iets van Lego op de lijst. Dat vonden we een leuk idee dus zijn we daar naar op zoek gegaan bij verschillende speelgoedwinkels. Tegenwoordig is Lego erg duur geworden! Overal zijn de prijzen niet normaal hoog! Dus ben ik online gaan kijken of ik daar iets kon vinden voor een lagere prijs. Dit vond ik bij een bepaalde webshop genaamd A12 Toys.

De verrassing voor mijn zoon!

Op de webshop was echt van alles te vinden voor een veel lagere prijs dan bijvoorbeeld de Intertoys. Ik werd hier helemaal blij van en kon hierdoor meerdere cadeau’s voor mijn zoon betalen. De bezorging van de producten was ook erg snel en mijn zoontje had gelukkig niks door. Op zijn verjaardag kreeg hij de cadeaus en hij was er super blij mee! Hij had niet verwacht om zoveel te krijgen dan normaal. Dus nu is iedereen weer happy dankzij A12 Toys.

Bezoek de webshop

Wilt u meer weten over het assortiment van de webshop of bekijken wat ze in de aanbieding hebben? Kijk dan gerust op de website via www.a12toys.nl voor meer informatie.