0

Spareribs: onmisbaar bij een heerlijke barbecue

Bijna iedereen houdt wel van spareribs. Daarom mogen ze zeker niet ontbreken wanneer u een barbecue gaat houden. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u tegenwoordig de heerlijkste spareribs eenvoudig online bestellen. Er zijn vele soorten spareribs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de echte Amerikaanse St. Louis buikspareribs of gewoon voor Hollandse spareribs van eigen bodem. Vindt u het lastig om te kiezen? Kies er dan voor een probeerpakket vol met verschillende soorten spareribs te bestellen. Zo komt u er vanzelf achter welke u het lekkerste vindt. Als u ook zin heeft in ander vlees, kunt u ook online een steak of Angus vlees bestellen. Het is zelfs mogelijk om al deze vleessoorten samen te bestellen. Kies dan voor een uitgebreid BBQ pakket.

Stel uw eigen BBQ pakket samen vol lekker en kwalitatief vlees

Zodra het ook maar een beetje lekker weer is slaat heel Nederland alweer aan het barbecueën. Maak het uzelf deze keer eens gemakkelijk door een heerlijk BBQ pakket te bestellen, zodat u niet helemaal naar de slager hoeft voor het lekkerste vlees. U kunt een dergelijk pakket geheel zelf samenstellen. Bent u gek op spareribs, steak of Angus vlees? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!

De lekkerste steak voor op de barbecue

We durven best te zeggen dat steak het meest geliefde vlees op de hele wereld is. Het is dan ook een hoofdingrediënt voor culinaire gerechten in vele verschillende landen. Bijna iedereen kan wel genieten van een heerlijk stuk steak op zijn tijd, bijvoorbeeld van Angus vlees. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!