0

Sleutel kwijt in Utrecht

Sleutel kwijt in Utrecht

Met sloten en sleutels in de provincie en stad Utrecht kan er van alles gebeuren, waardoor de deur niet meer geopend kan worden. Een groot probleem is het feit dat de sleutel kwijt kan raken en dan niet de beschikking hebt over ene reserve-exemplaar. Als u uw sleutel kwijt bent geraakt, komt dat natuurlijk altijd op een onverwacht moment. U bent op vakantie geweest, enkele weken naar Oostenrijk. Als u na een lange en vermoeiende reis de straat in rijdt en de auto parkeert, grijpt u in uw jaszak of tas om de voordeursleutel te pakken. Tot uw schrik merkt u dat de sleutel kwijt is. Waar u ook zoekt, alle vakantietassen gaan overhoop: de sleutel is helaas nergens te vinden. Normaal kon u wel bij de buren terecht als u een sleutel kwijt was – die hebben namelijk een reservesleutel van uw woning -, maar helaas zijn de buren ook met vakantie en heeft u niet nagedacht over een extra reservesleutel.

Kies voor een schadevrije oplossing als de sleutel kwijt is 

Wat kunt u nu doen om snel de deur openmaken te gaan? De deur forceren is altijd mogelijk. Een deur is met een flinke trap wel open te krijgen. Maar dat leidt natuurlijk wel tot blijvende schade aan de deur, waardoor u in figuurlijk opzicht (letterlijk niet natuurlijk) nog verder van huis bent. Slimmer is om een slotenmaker Utrecht te bellen die snel bij u kan langskomen en de deur openmaken kan zonder deur, slot en/of kozijn te beschadigen. Wij van SlotenmakervanUtreecht.nl zijn in stad en regio een betrouwbare slotenmaker Utrecht die u perfect en tegen een voordelig tarief van dienst als als u een sleutel kwijt bent en snel de deur openmaken noodzakelijk. Wanneer u ons opbelt, staat onze 24/7 slotenservice voor u klaar om direct uw deur openmaken te gaan, zodat u na een lange en vermoeiende reis vlug weer het huis in kunt. 

Slot vervangen van deur in Utrecht

Sloten vervangen lijkt op het eerste gezicht misschien een heel eenvoudig klusje, maar wie er wel eens op eigen houtje mee aan de slag is gegaan weet dat er toch behoorlijk wat expertise voor nodig is. Zeker als u een eindresultaat van topkwaliteit verlangt. Schakelt u voor een slot vervangen van deur in Utrecht de expertise van onze slotenmaker in, dan kunt u er absoluut zeker van zijn dat u vakwerk krijgt opgeleverd. Tijdens een cilinderslot vervangen zal de slotenmaker alle zorgvuldigheid in acht nemen, zodat er geen schade aan uw deur ontstaat. Vanwege zijn hoge mate aan vakkennis kunt u er daarnaast zeker van zijn dat voor een cilinderslot vervangen alleen maar een nieuw slot gebruikt zal worden dat voorzien is van het SKG-keurmerk. Dit geeft u in dat soort gevallen ook meteen de garantie dat uw nieuwe slot aan alle hedendaagse veiligheidsnormen voldoet, waardoor het voor inbrekers en allerlei andere ongenode gasten erg lastig wordt om bij u binnen te kunnen komen.

 

https://www.slotenmakervanutrecht.nl/