0

Optioneel: voeg douchestrips toe aan uw douchedeur op maat

U kunt ervoor kiezen om douchestrips te bestellen bij uw douchedeur op maat. Door de strips onderaan uw douchedeur te plaatsen, kan er geen water uw badkamervloer oplopen. Wel is het belangrijk dat de douchestrips goed worden bevestigd door middel van kit. Naast douchestrips kunt u ook kiezen voor inklapbare deuren of vouwdeurtjes in plaats van een normale douchedeur. Er zijn veel andere extra opties mogelijk op aanvraag zoals een gezandstraald gedeelte of bijvoorbeeld een ander soort glas. De specialisten van De Voordelige Groep vertellen u graag alle overige mogelijkheden over variaties wat betreft de douchedeur op maat.

Bestel snel en eenvoudig een douchedeur op maat

Als uw huidige douchedeur aan vervanging toe is, maar u geen douchecabine heeft met standaardmaten, gaat u op zoek naar een douchedeur op maat voor uw nieuwe douchecabine. Uiteraard wilt u een douchedeur van goede kwaliteit zodat hij lang meegaat. Daarom koopt u de douchedeur op maat bij De Voordelige Groep. Zij bieden een breed assortiment aan doucheonderdelen aan. Het meeste wat zij aanbieden kan op maat gemaakt worden, wat deze specialist uniek maakt. Naast een douchedeur op maat kunt u bijvoorbeeld ook spiegels op maat laten maken. U heeft dan keuze uit heldere spiegels, grijze spiegels, bronzen spiegels en veiligheidsspiegels. Bestel de douchedeur op maat heel eenvoudig online. U heeft alleen de specifieke afmetingen nodig. 

Een douchedeur op maat van 8mm dik helder veiligheidsglas

Met een op maat gemaakte douchedeur van 8 mm dik kunt u veilig douchen. De dikte van de douchedeur voorkomt dat de douchedeur kapot gaat. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. Wij maken verschillende soorten douchedeuren bij De Voordelige Groep op maat. Wij bieden een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

 

https://www.stmkey.com/