STM key
Image default
Shopping / Home and Garden

M&C Condor cilinders

M&C Condor cilinderslot

 

Dat het gevoel van veiligheid ontzettend belangrijk is, vooral in deze turbulente maatschappij, weten de ontwerpers van de MC-cilinder.nl als geen ander. Het journaal brengt elke dag trieste verhalen over mensen die het slachtoffer werden van brutale inbrekers. Het aantal inbraken doormiddel van kerntrekken of het breken van de cilinder zijn de laatste jaren dan ook aanzienlijk gestegen en daarom is het van cruciaal belang om je woning optimaal te beveiligen. Maar niet alleen boeven en inbrekers worden slimmer, ook de makers van veiligheidssloten weten precies welke technieken gebruikt worden om een cilinderslot te forceren. Met de M&C Condor zet M&C in 2016 dan ook een deurcilinder op de markt die met zijn 13 punten niet te manipuleren is. Zelfs Locklab, het gerenommeerde bedrijf dat gespecialiseerd is in het testen van beveiliging, had de grootste moeite om het cilinderslot open te breken.

De Condor, het pronkstuk van M&C

Wie er over nadenkt om een woning te beveiligen weet dat vooral goede en degelijke sloten belangrijk zijn. Het M&C Condor cilinderslot heeft een verhoogd cilinderprofiel, is beveiligd tegen het kerntrekken en de vaak gebruikte inbrekersmethode waarbij het cilinder, met zijn geharde stalen brug, gebroken wordt.
De M&C Condor cilinder is uiteraard standaard uitgevoerd met de zogenoemde paniekfunctie waarbij je het nachtslot automatisch ontgrendelt wanneer je de kruk naar beneden duwt. Dit is vooral heel belangrijk wanneer je bijvoorbeeld geconfronteerd wordt met een woningbrand. Elk slot kreeg bij het SKG keurmerk 3 sterren mee, heeft een stalen brug die extra gehard werd en waardoor het quasi onmogelijk is om de deurcilinder te breken én het is leverbaar tot 205mm. De uitvoering is divers en naargelang je verkiest zijn deze cilinders verkrijgbaar in zwart, nikkel of messing die onderling te combineren zijn. In hun prijsklasse zijn deze cilindersloten echt het neusje van de zalm.

Bezin voor je beveiligt

Neem geen genoegen met een gewoon cilinderslot maar ga voor kwaliteit. Wanneer je weet dat de cilindersloten die wij aanbieden, samen met andere bekende en vaak duurdere merken, als 1 van de besten uit de testen kwamen, dan hoeft je echt niet meer te twijfelen over jouw aankoop.

https://mc-cilinder.nl/mc-condor/

Gerelateerde artikelen

Schmuckzaun

Coderingen printen

Zwarte verlichting, voor ieder interieur