0

Maak uw tuin sfeervoller met tuinkussens op maat

Om uw tuin op te fleur kunt u kiezen voor een mooi terras met een lounge set waar u kunt ontspannen. Heerlijk zitten in een lounge- of tuinset wordt nog lekkerder met tuinkussens die goed zitten. U kunt er zonnen als het lekker weer is of een drankje drinken in de avond. U zit hier extra comfortabel als u er een aantal tuinkussens op maat neerlegt. U kunt kiezen voor comfortabel plofkussens of opvallende en modieuze sierkussens. Alles kan op maat worden gemaakt. Bij tuinkussens op maat kunt u onder andere zelf kiezen welk formaat en kleur de kussens hebben en van welke stof ze zijn gemaakt. Zo vindt u tuinkussens op maat die perfect in uw tuin passen.

Kwalitatief hoogwaardige tuinkussens op maat voor scherpe prijs

Als u op zoek bent naar comfortabele tuinkussens van hoge kwaliteit dan, is het verstandig om de juiste leverancier in te schakelen. U kunt alle soorten tuinkussens bestellen, van plofkussens tot sierkussens. Als u maar kiest voor een leverancier die u de laagste prijsgarantie biedt. Tuinkussens op maat hoeven immers helemaal niet duur te zijn. Het is allemaal vrij eenvoudig te maken. U geeft het gewenste formaat, de kleur en stof door en vervolgens worden op basis daarvan de tuinkussens op maat gemaakt. U bestelde tuinkussens op maat snel en gemakkelijk bij Kussen Allure. Daarna rest u nog maar één ding; lekker ontspannen op uw gloednieuwe op maat gemaakte tuinkussens.

Onderhoud van tuinkussens op maat

Voor het behouden van mooie tuinkussens moet u een aantal handelingen verrichten.Vaak kunnen vlekken meteen worden weggeveegd. In ernstigere gevallen kunt u vaak ook de kussens in de wasmachine stoppen of anders met de hand wassen. Ontstaan er hardnekkige vlekken of zelfs schimmels? Dan kunt u een oplossing maken van bleekwater, zachte zeep en schoon water en laat deze intrekken in de tuinkussens. Overigens zijn veel tuinkussens op maat gemaakt van waterafstotende stoffen. Daardoor zijn ze dus sowieso al beschermd tegen regen, maar vaak ook tegen olie, inkt, zeewater/chloorwater en huidvet. Vaak zijn ze voor jarenlang bespaard en met het nodige onderhoud kunt u lang blijven genieten van uw tuinkussens op maat.