0

Maak het zo gek als u zelf wilt als u een jacuzzi gaat kopen

Veel mensen dromen ervan om ooit zelf een jacuzzi te kopen. Helaas is dit een droom die voor velen nooit uitkomt. Dat komt omdat niet alleen de aanschafprijs en installatiekosten van de jacuzzi hoog zijn, maar ook het stroomverbruik. Het water in een jacuzzi moet natuurlijk warm gehouden worden en dat vreet energie. Althans, dat was altijd zo. Tegenwoordig kunt u een jacuzzi kopen met een veel lager stroomverbruik waardoor de lopende kosten van een jacuzzi drastisch omlaag zijn gegaan. Ook de aanschafprijs en installatiekosten zijn dankzij de ontwikkeling van nieuwe technieken een stuk lager geworden. Maak dan ook van uw droom werkelijkheid en zet de eerste stap door een offerte op te vragen bij een specialist.

Een exclusieve jacuzzi kopen van bekende merken

Als u de beslissing maakt om een jacuzzi te gaan kopen wilt u het natuurlijk wel meteen goed doen. Kies daarom voor een jacuzzi van een bekend en exclusief merk, zoals Sundance, 4Seasonsspa of Cal Spa. Bij de specialist vindt u ze allemaal. En niet alleen kunt u bij de specialist een nieuwe jacuzzi kopen, u kunt meteen kiezen voor een montageservice bij de levering. Zo wordt uw nieuwe jacuzzi meteen ingebouwd in uw tuin, huis of aangebouwde spa. En omdat een jacuzzi ook nogal wat onderhoud vergt, kunt u bij de leverancier ook een onderhoudscontract afsluiten. Daarmee heeft u alles dat u nodig heeft voor het goed werken van uw jacuzzi onder een dak zitten en is het voor u alleen nog maar genieten geblazen.

Bij de specialist kunt u zowel een nieuwe als een gebruikte jacuzzi kopen

De voornaamste oorzaak die mensen ervan weerhoudt om een jacuzzi te kopen, is de hoge prijs. Heeft u altijd al een jacuzzi willen hebben, maar lag dit altijd nét wat boven uw budget? Wij hebben goed nieuws voor u! Bij een specialist op het gebied van zwembaden, jacuzzi’s en andere wellness apparatuur kunt u een tweedehands jacuzzi kopen voor een hele nette prijs. Het gebeurt regelmatig dat leveranciers inruilexemplaren een grondige onderhoudsbeurt geven en deze vervolgens weer in de verkoop zetten. En dit zijn nog prima jacuzzi’s die nog jaren mee kunnen en van bekende merken zijn zoals Sundance en 4Seasonsspa. Dit zijn jacuzzi’s van absolute topkwaliteit waar u dan een bodemprijs voor betaalt. Uw persoonlijke spa komt zo weer een stapje dichterbij.