Stmkey
0

Liebherr CBNPes 5167 PremiumPlus is de top koel en vriescombinatie

Liebherr CBNPes 5167 PremiumPlus

Koel vriescombinaties zijn zeer populair bij steeds meer Nederlanders, want  steeds meer mensen zien de voordelen in. Dit geldt ook voor de Liebherr CBNPes 5167 PremiumPlus, de meest exclusieve koel vriescombinatie met twee deuren boven elkaar in het Liebherr assortiment. Dit toestel is 75 cm breed. Met een 3 vriesladen en een edelstalen behuizing en edelstalen deur is dit het model bij uitstek een mooi apparaat met alle gemakken die in dit segment te vinden.  Aangezien het een Premium betreft zit het bedieningsmenu aan de buitenzijde op de deur. U kunt de temperatuur op de deur aflezen. Dit topmodel heeft een ingebouwde Icemaker die er voor zorgt dat u voldoende ijsblokjes heeft. U dient wel rekening te houden met de afstand tot het wateraansluitpunt. Wilt u deze functie niet gebruiken, dan kunt dit vak ook gebruiken als extra vriesvak.

We willen u graag wat specifieke kenmerken meegeven van dit apparaat. Het betreft een energiezuinig toestel met een A++ energielabel. Dit komt neer op een verbruik van rond de € 70 per jaar. Het toestel heeft in het koelgedeelte een BioFresh vak van 99liter. In totaal kunt 112 liter kwijt in het vriesdeel en 299 liter in het koeldeel.

De totale hoogte van het toestel 202 cm met een diepte van 63 cm, waarbij u rekening moet houden met 73 cm om de deur volledig te kunnen openen. De breedte van de kast bij opening van de deur 79 cm.

Deze koelvriescombinatie heeft een LED temperatuurdisplay, Akoestisch deuralarm en hevelgrepen. Dit zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk opent, omdat het handvat zich afzet tegen de behuizing waardoor de deur gemakkelijker open gaat. Het koel heeft comfort glassline deurvakken, een flessendraagrooster en LED verlichting. Het vriesdeel beschikt over een automatisch ontdooisysteem. Dit apparaat is vrij stil en produceert dan maximaal 41 dB(A).

Net als alle ander koel vriescombinaties beschikt deze apparatuur over een Duo Cooling wat duidt op twee onafhankelijk van elkaar werkende thermostaten.

Het is belangrijk om te weten dat deze apparatuur in een omgeving moet plaatsen waar het niet kouder wordt dan 10°C. Bij een eventuele storing is de bewaartijd 30 uren. Aangezien het een comfort uitvoering is, zijn er standaard geen koude accu’s voorzien welke u in de zomer kunt gebruiken in een koelbox om naar het strand te gaan, zodat uw frisdranken fris blijven en de meegenomen voedingswaren niet bederven.

Het is altijd de vraag waar ga ik de apparatuur kopen? Het beste doet u dit in Nederland online bij Koelen & Vriezen. De organisatie bij uitstek waar u nog eerlijk advies krijgt. Deze organisatie verkoopt alleen Liebherr apparatuur en Liebherr alleen. Hierdoor heeft deze firma zich kunnen specialiseren en zijn er geen vragen die niet beantwoord kunnen worden.

Meer informatie kunt u vinden op www.koelen-en-vriezen.nl