0

Liebherr CBNesf 5133 is een koel/vriescombinatie

Liebherr CBNesf 5133 Comfort

De Liebherr CNBesf 5133 lijkt sterk op de CBNPes 5156 qua afmetingen, maar is iets minder luxueus uitgevoerd. De display zit niet op de deur, zodat u van buiten af kunt zien wat de temperatuur is en de kast als zodanig ook bedien. Qua performance doet deze kast zijn de prestaties gelijk aan de Premium broer, omdat hij iets energiezuiniger is. Dit koel en vriesapparaat beschikt over twee thermostaten, waardoor u in staat bent om het koeldeel en vriesdeel apart te regelen. Dit klinkt mogelijk onlogisch, maar u kunt op vakantie gaan het koeldeel uitschakelen en ondertussen het vriesdeel laten functioneren. Dit apaparaat is voor zien van BioFresh waardoor u allerlei producten langer kunt bewaren met behoudt van vitamen. Dit apparaat beschikt over een Icemaker waarbij rekening gehouden moet worden met de afstand tot het wateraansluitpunt. Het volume is royaal bemeten wat een groot voordeel is voor grote gezinnen, verenigingen, maar ook in de horeca komt dit in edelstaal uitgevoerde apparaat steeds vaker tot zijn recht. In tegenstelling tot zijn grote broer heeft deze koelvriescombinatie slechts 1 compressor…

Het display waarin ook de bedieningstoetsen zijn opgenomen van deze topkast is verwerkt in de deur. Hierdoor  kunt u van buiten af de temperatuur lezen. De behuizing en de deuren zijn uitgevoerd in edelstaal wat er voor zorgt dat de kast een meubelstuk is in uw keuken of waar de kast ook gaat plaatsen. In totaal biedt de kast een volume van  421 liter, wat is onderverdeeld in 306 liter koelen en 107 liter BioFresh. Het vriesdeel heeft een capaciteit van 115 liter en beschikt niet over een Icemaker. Daarbij krijgt u bij deze kast ook geen koude accu’s.

De kast is voorzien van een optimale isolatie wat er voor zorgt dat bij een eventuele storing de ingevroren goederen tot 30 uur kunnen worden bewaard.

De invriescapaciteit is 14 Kg per 24 uur. Waar kunt u het beste online Liebherr koel en vriesapparatuur kopen. Dat vragen veel mensen zich af. In Nederland is het vooral Koelen & Vriezen die grote sier maakt met de servicedesk ook nadat u de koelvriescombinatie heeft gekocht. In de handleiding staat veel, maar in de praktijk kan het zijn dat tegen praktische zaken aan loopt. Uw vragen kunt u stellen aan de specialisten waarbij u dit het gemakkelijkste doet per e-mail. U krijgt namelijk op korte termijn een antwoord terug wat u dan ook nog eens kunt nalezen.

Bij Koelen en Vriezen worden er geen aparte kosten in rekening gebracht voor het afleveren in heel Nederland. Het installeren van de Koelvriescombinaties kunt u zelf. Door te zorgen dat de kast op een vlakke plaats komt te staan, kan deze perfect functioneren.