Stmkey
0

led voeding plaatsen voor led lampen

LED voeding is belangrijk omdat ze helpen bij het omzetten van hoogspanning, wisselstroom in laag spanning, gelijkstroom. Dit zorgt ervoor dat uw LED lampen wordt beschermd tegen hoge spanningsproblemen.

LED voeding wordt veel gebruikt in circuit’s van diverse apparaten voor het uitzenden van licht. In vergelijking met andere bronnen van elektrische verlichting, gebruikt LED lampen minder IC om te functioneren.

Tegenwoordig hoeven lampjes niet te worden opgewarmd voor een glanzende intensiteit van de lichtbron. Led lampen stroom verbruikt converters en IC voor het geven van ononderbroken voeding.

Om ervoor te zorgen dat de stroom van elektriciteit in uw apparatuur goed is, moet men een goede voedingsbron  bezitten. Deze voeding is eigenlijk een apparaat dat elektrische energie levert aan verschillende elektrische apparatuur.

Er zijn diverse soorten voedingsbronnen  zoals:  batterijen, AC / DCvoedingen, lineaire gereguleerde leveringstarieven, geschakelde voeding, programmeerbaar, ononderbroken, hoog-voltage spanning multipliers.

LED- voeding heeft een aantal andere voordelen. Deze voeding is duurzamer en heeft een lange levensduur in vergelijking met traditionele soort voeding. Vroeger, waren gloeilampen de enige bron van licht beschikbaar voor mensen, maar nu met de verbeterde technologie en de voortdurende ontwikkeling ervan, is erg grote vooruitgang te bespeuren op het gebied van technologie die wordt gebruikt voor het voorzien van voeding aan diverse apparaten.

De levensduur van gloeilampen is normaal 1000 uur. De LED-technologie heeft deze beperking honderd maal verbeterd. De normale levensduur van een LED-lamp is 100.000 uur het verschil is zo groot dat het belangrijk is dat men dit overal op de wereld weet, zodat iedereen zo spoedig mogelijk kan overschakelen naar LED lampen technologie. Dit zal onze planet ten goede komen.

We kunnen doorgaan om de gloeilampen met de Led-lampen te vergelijken,en merken dan dat ook wat duurzaamheid betreft de LED-lampen superieur zijn.

Deze LED’s hebben geen kwetsbaar filament (kwetsbare buis). Fragiele filamenten en breekbare buizen zijn twee dingen die een belangrijke oorzaak van schade zijn als gevolg van trillingen. LED’s zijn bestand tegen extreme lage temperaturen, schokken, of extreme hoge temperature. Dit zijn extra voordelen van LED-voeding.

Tenslotte kunnen we opmerken dat LED-lampen geen UV-stralen uitstoten ze zijn dus milieuvriendelijk. Ze maken gebruik van kristallen, om elektriciteit om te zetten in licht.

http://www.leds-depot.nl/