0

Kies voor de expertise van een hovenier Etten-Leur en u bent verzekerd van kwaliteit

Een tuin waar u tevreden over bent, hoe ziet deze eruit en wat moet ervoor gebeuren: vraag een hovenier Etten-Leur om advies. Hoe gaat dit in z’n werk? Wilt u alleen een ontwerp laten maken of ook een beplantingsplan laten opstellen? De mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg zijn eindeloos. Denk hierbij aan onder meer het aanleggen van sierbestrating, verlichting, een vijver, het plaatsen van een schutting, aanleggen van grindpaden of het plaatsen van verhoogde bloembakken. Kiest u voor een moderne strakke tuin of houdt u meer van een tuin met klassieke elementen? Een hovenier maakt uw tuin geheel voor u op maat!

Tuinaanleg door hovenier Etten-Leur: ook geschikt voor uw balkon

Heeft u geen tuin? Geen probleem, een hovenier Etten-Leur verzorgt ook uw balkon. Met tuinaanleg kunt u genieten op uw balkon met frisse bloembakken en planten. Een verzorgd balkon is net zo belangrijk als een tuin. Er zijn veel mogelijkheden om uw balkon te versieren en u kunt de inrichting ervan ook helemaal zelf creëren naar wens. Wilt u graag advies en hulp bij de inrichting van uw balkon, dan kunt u terecht bij een hovenier die klaar staat om al uw wensen te realiseren.

Tuinaanleg door hovenier Etten-Leur: het realiseren van uw droomvijver

Zou u graag een vijver in de tuin aanleggen kies dan voor tuinaanleg door een hovenier Etten-Leur. Deze kan een vijver geheel op maat voor u ontwerpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sier vijver, spiegelvijver of Koi vijver? Naast het aanleggen van een vijver helpt een hovenier u ook graag met het onderhoud van een vijver. Zo weet u zeker dat deze er het hele jaar door netjes bij ligt. Hierbij kunt u denken aan onderhoud van waterplanten, het regelmatig aanvullen van waterplanten in de vijver of bijvoorbeeld het afsluiten van een onderhoudscontract.