0

Hovenier Etten-Leur: ongekende kwaliteit

Een hovenier in Etten-Leur en omgeving biedt ongekende kwaliteit. De tuin wordt op basis van uw wensen ontworpen, waarna de aanleg ook op maat gebeurt. Ook het onderhoud aan de tuin kan u uit handen genomen worden. Wilt u alleen een ontwerp laten maken of ook een beplantingsplan laten opstellen? De mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg zijn eindeloos. Denk hierbij aan onder meer het aanleggen van sierbestrating, verlichting, een vijver, het plaatsen van een schutting, aanleggen van grindpaden of het plaatsen van verhoogde bloembakken. Kiest u voor een moderne strakke tuin of houdt u meer van een tuin met klassieke elementen? Een hovenier maakt uw tuin geheel voor u op maat!

Hovenier Etten-Leur: ook geschikt voor uw balkon

Heeft u geen tuin? Geen probleem, een hovenier nabij Etten-Leur verzorgt ook uw balkon. Met een tuin kunt u genieten op uw balkon met frisse bloembakken en planten. Een verzorgd balkon is net zo belangrijk als een tuin. Er zijn veel mogelijkheden om uw balkon te versieren en u kunt de inrichting ervan ook helemaal zelf creëren naar wens. Wilt u graag advies en hulp bij de inrichting van uw balkon, dan kunt u terecht bij een hovenier die klaar staat om al uw wensen te realiseren.

Hovenier Etten-Leur: een ecologische bedrijfstuin

Wilt u graag een bedrijfstuin met alles erop en eraan? Een hovenier in de regio Etten-Leur zet graag de eerste stap voor u. Bij de aanleg wordt uw bedrijfstuin ecologisch aangelegd. Waarom ecologisch? Het is beter voor het milieu en de gezondheid van uw medewerkers. Het verbetert ook het imago van uw bedrijf, want met een verzorgde tuin geeft het bedrijf meteen een frisse en groene visitekaartje af. Voor nazorg van uw bedrijfstuin bestaat er de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, waardoor uw bedrijf het gehele jaar er keurig bij ligt.

https://www.hereijgers-eco-tuinen.nl/