Stmkey
0

Geef je kind een Maxi Cosy Axiss

Als je een autostoeltje zoekt voor een kind tussen de 9 maanden en pakweg 4 jaar is een Maxi Cosy Axiss een goede keuze. Deze autostoel is geschikt voor kinderen tussen de 9 en 18 kilo en is voorzien van een aantal slimme features die het gebruik vergemakkelijken.

Eigenschappen Maxi Cosy Axiss

De Maxi Cosy Axiss is een autostoeltje dat je eenvoudig kunt installeren in de auto en waarin je kind ook veilig vergrendeld zit tijdens de rit. Je plaatst het stoeltje met de rijrichting mee. Omdat de zithoogte aan de hoge kant is kan je kind ook fijn naar buiten kijken tijdens het rijden.

Goed bevestigd met de gordel

Het stoeltje wordt met de driepuntsgordels in je auto vergrendeld. Deze kun je zelfs nog wat strakker aantrekken zodat dit de veiligheid ten goede komt. Het stoeltje zelf is verstevigd aan de zijkanten waardoor je kind beter beschermd is bij aanrijdingen vanaf de zijkant. Daarnaast heeft het stoeltje een goede hoofdsteun die je kunt verstellen zodat je kind altijd makkelijk zit.

Verstelbaar in 8 standen

De Maxi Cosy kan in 8 verschillende standen gezet worden zodat je kindje er zowel in kan zitten als slapen op een manier die voor hem of haar het makkelijkst is. Dit is zeker ideaal tijdens een wat langere rit. Zo kan je kind ook slapen als het dat nodig heeft.

Ook met hoes te koop

Een Maxi Cosy Axiss is verkrijgbaar in meerdere kleuren maar de eigenschappen ervan zijn allemaal hetzelfde. Als je het stoeltje zo mooi en schoon mogelijk wilt houden kun je er ook een uitwasbare beschermhoes bij kopen zodat het stoeltje zelf zo min mogelijk te lijden heeft.

Lees de informatie door vóór de aanschaf

De Maxi Cosy Axiss is bij veel (web)winkels te koop maar ook Babykoop.nl heeft deze in het assortiment zitten. Je kunt de nodige informatie over het stoeltje online terugvinden maar als je het stoeltje liever voor de aankoop in het echt ziet is het ook mogelijk dit te bekijken in de winkel zelf.