Stmkey
0

Deze gadgets mogen niet ontbreken in je huiskamer

Tegenwoordig komen er steeds meer slimme producten op de markt. Zo veel dat je er zelfs een slim huis mee kan maken. In betere termen kunnen we spreken over een smart home. In dit artikel lees je over de laatste trends en ontwikkelingen met betrekking tot smart homes.

Verlichting voor je smart home

In een smart home kan geen verlichting ontbreken. Het is niet voor niks dat willie wortel een lampje als assistent had. Philips de Nederlandse trots op het gebied van elektronika bouwt met haar hue lijn mee aan een slimme toekomst. De lampen zijn voorzien van een WiFi verbinding. Dit brengt als voordeel met zich mee dat alle lampen vanuit het hele huis te bedienen zijn via je smartphone, tablet of via spraakbesturing. Dit omdat er ook een Bridge wordt meegeleverd. Dit is het kloppende hart van jouw verlichting. INNR doet dit dunnetjes over en werkt volgens hetzelfde concept.

Slimme koelkast

Zowel Samsung als LG zijn in een felle strijd verwikkeld om jouw keuken een stuk slimmer te maken. Dit gebeurt onder andere door de slimme koelkast. Deze koelkast is voorzien van WiFi en slimme camera’s. Zo kan je in de supermarkt kijken hoe vol je koelkast zit en wat je nog mee kan nemen. Recepten kan je versturen naar de display zodat koken een eitje wordt. Om de keuken te verslimmen zijn er ook nog vele andere apparaten te koop zoals slimme ovens, pannen, vaatwassers of snijplanken.

Slimme speaker

Veel fabrikanten hebben het afgelopen jaar een slimme speaker uitgebracht voorzien van spraakassistent die commando’s zoals het openen van app’s kan uitvoeren. Het is de bedoeling dat zo een slimme speaker het kloppende hart van jouw smart home wordt en dat je hiermee ook andere slimme apparaten kan aansturen. Het is echter wel zo dat niet elke slimme assistent met elk apparaat kan samenwerken en deze vormen dus vaak een eigen eco-systeem.

Ik vertel jullie graag meer info over slimme apparaten op Hippeproducten.nl

http://Hippeproducten.nl